Wie zijn Evers-Springkussens?

Evers Springkussens levert nieuwe professionele springkussens aan particulieren en bedrijven.

Onze kussens worden gemaakt van 0.55mm, kleurvaste PVC doeken met een zeer hoge treksterkte, op de kwetsbare punten in de springkussens wordt verstevigingsband aangebracht, hierdoor kunt u jarenlang genieten van onze professionele springkussens.

Wij leveren springkussens in vele maten en uitvoeringen, denkt u bijvoorbeeld aan open kussens (zonder dak) voor mooi weer, of een springkussen (met dak) voor als het wat kouder en vochtiger is. Ook leveren wij complete obstakel springkussens van ruim 9 meter lang en hoge kussens ( 6 meter hoog) met glijbaan. Zo is er altijd wel een kussen welke bij u past, mocht dit niet het geval zijn, Evers Springkussens levert ook springkussens helemaal afgestemd op wensen van de klant, wilt u bijvoorbeeld een springkussen in 1 kleur met of zonder print of juist een heel kleurrijk springkussen dit behoort allemaal tot de mogelijkheden, wij informeren u graag naar de mogelijkheden en helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Al onze kussens voldoen aan de EN14960 veiligheids en kwaliteitsnorm en worden standaard altijd geleverd met blower en testcertificaat, veel van onze springkussens worden standaard met nog meer accessoires geleverd. Ook voor het huren van een springkussen kunt u bij Evers Springkussens terecht, u huurt bij ons al een compleet kussen voor €80 per dag.

Voor elke gelegenheid hebben wij een passend kussen in het assortiment, ook hierbij helpen wij u graag om het juiste kussen voor u te vinden.

Wij hopen u snel als klant te kunnen bedienen!

Evers Springkussens
dé springkussens specialist